Asenna selainlaajennukset

Jotta voit käyttää Kaspersky Password Managerin ominaisuuksia selaimessa, sinun pitää asentaa selaimeen Kaspersky Password Manager -laajennus. Kaspersky Password Manager käyttää laajennusta verkkolomakkeiden automaattiseen täyttöön, automaattiseen kirjautumiseen verkkosivustoihin sekä verkkosivustojen uusien pankkikorttien, osoitteiden ja tilien tallentamiseen nopeasti. Voit myös luoda vahvan salasanan selainlaajennuksen avulla ja liittää salasanan verkkosivun salasanakenttään.

Kun asennat Kaspersky Password Managerin ja yhdistät My Kaspersky -portaaliin, sovellus pyytää sinua valitsemaan selaimet, joita haluat käyttää Kaspersky Password Managerin kanssa, sekä asentamaan laajennukset näihin selaimiin. Selaimen valinta -ikkuna näyttää vain selaimet, joita Kaspersky Password Manager tukee.

Asenna Kaspersky Password Manager -selainlaajennukset sovelluksen ensimmäisen käynnistyskerran aikana

Asenna selainlaajennukset myöhemmin

Katso myös

Käytä automaattista tallennusta ja automaattista täyttöä